Много е рано е да се дават прогнози кога ще

...
Много е рано е да се дават прогнози кога ще
Коментари Харесай

Арнаудова: Рано е да се дават прогнози за екстрадицията на Арабаджиеви

Много е рано е да се дават прогнози по кое време ще бъдат екстрадирани семейство Арабаджиеви и техният асистент при укриването в Испания Георги Семерджиев. Това съобщи по Би Ти Ви представителят на основният прокурор Румяна Арнаудова.

„ Надяваме се оптимално бързо испанският съд да реши. Понякога, когато лицата сами изискат позволение за екстрадиция става доста бързо, от време на време лишава месец- два ”, сподели Арнаудова.

Говорителят съобщи, че не може да каже от кой момент Арабаджиеви са били в Испания, занапред ще се ревизира. Българските служби дружно със обществените са открили местонахождението на лицата.

Според Арнаудова тримата се познават от дълго време и по тази причина Арабаджиеви са поискали подпомагане от Георги Семерджиев, прочут още като „ Жоро Шопа ”.

От Прокуратурата оповестиха, че Георги Семерджиев е арестуван през вчерашния ден в Испания след издадена европейска заповед за арест. Той е притеглен към наказателна отговорност за това, че през интервала от неустановена точна дата до 07.03.2019 година, в Барселона е дал жилището си и е спомогнал на Вълчо Арабаджиев и Маринела Арабаджиева да бъде осуетено наказателно гонене против тях. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР