Много е изненадващо това гласуване на ПП, ГЕРБ и ДБ

...
Много е изненадващо това гласуване на ПП, ГЕРБ и ДБ
Коментари Харесай

Скандал за БНБ! Корнелия Нинова побесня в парламента, залата се тресе: Много е изненадващо…

„ Много е изненадващо това гласоподаване на Политическа партия, ГЕРБ и Демократична България да не се излъчва непосредствено, тъй като това са партиите, които упорстват бързо в този момент и без оценката на Българска народна банка да изпълняваме проекта за присъединение на България към Еврозоната през 2024 година “, сподели Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание.

„ Политическа партия в предходното държавно управление предложиха много сериозна сума за осведомителна акция, с цел да стигне до хората истината. Но ваша воля. Нека жителите да преценяват за какво се прави това.

Г-н Пеканов влиза, не сме го канили, да може да пристигна министър, само че кабинетите без значение дали са постоянни или служебни, съставляват изпълнителна власт, а ние и парламент и държавните управления възлагахме Българска народна банка да направи оценка като самостоятелен орган. Вие знаете според закона, че никой няма право да влияе на Българска народна банка, да дава инструкции, да дава отзиви “ – добави тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР