Много добре разбирам огорчението на всички нас, феновете, от поредната

...
Много добре разбирам огорчението на всички нас, феновете, от поредната
Коментари Харесай

Бойко е истинска звезда и има чекмеджета с хонорари, смята Мартин Димитров

" Много добре разбирам огорчението на всички нас, почитателите, от следващата инцидентно уловена ругатня, несъзнателно изплъзнала се от православните уста на Бойко. И мен ме нарани, и мен ме жегна, и мен ме боли.
Но, преди да го упрекваме, би трябвало да си дадем ясна сметка за няколко неща. Защото, най-лесно в днешно време е да обвиниш набожен човек като Бойко.
 Бимбалов: Facebook ме уведомява, че Борисов е онлайн и зад кадър се чува прочут пълнозвучен глас Бимбалов: Facebook ме уведомява, че Борисов е онлайн и зад кадър се чува прочут пълнозвучен глас
" Преди малко фейсбука ми уведомява, че Господарят Борисов има лайф включване. Цъкнах импусилвно и попадам на равнища, някакви хора в надалеч...
На първо място, приказваме за най-голямата звезда на асфалтово-продуцентско-газово-мутренско-чалгаджийска компания и по съвместителство Политическа Партия ГЕРБ ", във Фейсбук.
" Тук не приказваме за някаква си Цвета, дето пее шлагера си " Ходи пешком, бе! " пред 20-30 души платена аудитория. Нито пъка за Деси Дуловска, с нейното изцяло лишено от темп " мрън-мрън, мрън-мрън ". Не става дума и за Томислав, който е отегчителен като Ричард Клайдерман. Говорим за Бойко - същинската звезда, дето носи цялата компания на гърба си.
Трябва да си даваме сметка, че Бойко е по участия из страната към този момент шест месеца, съвсем всеки ден. Дето се вика, той на тия участия е видял толкоз аудитория, дето Лили Иванова не е видяла в цялата си кариера. Ами, уморително е това, всеки ден да си на присъединяване. Питайте Галена, питайте Емануела Офишъл, питайте който желаете, всеки ще ви каже, че е тъга.
Ама, нерде Емануела Офишъл, нерде Бойко - оправдавам се, че ги съпоставих. Не може да има каквото и да е съпоставяне, Бойко е същинска, голяма звезда. Талант. Виждали сте за какви възнаграждения от участия става въпрос - чекмеджета с възнаграждения. Реално, по този начин видяно, доста малко са на това равнище на възнаграждения - Елтън Джон, Бионсе, Адел едно време беше на това равнище, Били Айлиш още доста самун има да изяде, до момента в който го стигне. И доста карти има да играе,докато го стигне. Тука приказваме за звезда, чието възнаграждение автоматизирано я слага измежду най-големите в света.
И, изпуснала се звездата в бекстейджа с една ругатня и незабавно - а-у, знамение огромно. Не забравяйте, че и заболяване му беше прекъснало турнето, и въпреки към момента да не е възобновен и ментално да е леко комси-комса, както споделят французите, Бойко незабавно си възвърне турнето. За да ни радва.
 Слави Трифонов: Куп някогашни министър председатели бяха наказани, само че липсва едно име Слави Трифонов: Куп някогашни министър председатели бяха наказани, само че липсва едно име
Преди дни някогашният министър-председател на Хърватска Иво Санадер беше наказан на 8 години затвор. По-рано тази година някогашният министър-п...
И не на последно място: това е кариера на реализатор, градена 20 години. Даже тук не включвам вокално-батална група " СИК ", дето е нещо като " Бон-Бон " по отношение на група " ГЕРБ ".
А и, случва се на всеки. Вие какво си мислите, че след някое присъединяване Джон Ленън не е споделил на Джордж Харисън: " Д**ба майка им глупава! Давай да бегаме от тука! "!? Ами, споделил е, а преди Йоко да се намеси в живота му, сигурно го е споделил, аз пък да ви кажа. Но, по този начин е при тия, същински огромните звезди.
И би трябвало да се научим да прощаваме. Християнско е да се прости, православно е да се прости. Ето, Цвета му елементарни, дето я назова точки точки точки кърджалийска точки точки точки, тя му елементарни, та ние ли няма да извиним!?
Ами, ще му извиним, несъмнено. Ние 10 години му прощаваме, па в този момент за едно " Д**ба майка им глупава " ще се излагаме да му се сърдим.
Просто напрежението си казА думата, д**ба майка му. Оп, пардон. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР