Много деца на знаменитости, демонстрират своите изключителни способности още на

...
Много деца на знаменитости, демонстрират своите изключителни способности още на
Коментари Харесай

Щерката на Мадона по зърна и гърди, изложи се с прозрачна рокля СНИМКА 18+

Много деца на звезди, показват своите изключителни качества още на ранна възраст и реализират сполучливи кариери като огромни хора към този момент. В случая с Лурдес Леон, обаче, макар че е на към този момент съвсем 30 години, тя остава известна само с това, че е " щерка на Мадона ".

Въпреки това, Лурдес се пробва да набира известност и със своите необикновени и скандални действия. Преди време тя показа фотография от аления килим, на която самоуверено показваше своята еднаквост с космати подмишници.

През 2018 година тя се опитва в стилната промишленост като модел, като дебютира на шоуто Gypsy Sport по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Оттогава взе участие в няколко рекламни акции и дефилира на стилния подиум. Въпреки този триумф, не всеки се осмелява да я включи в огромни събития и планове заради нейната екстравагантност.

Независимо от това, би трябвало да признаем, че Лурдес Леон знае по какъв начин да притегли внимание към себе си. Тя още веднъж потвърди това на представянето на Victoria's Secret " The Tour " в Ню Йорк, където събра погледите на всички на аления килим и притегли вниманието към себе си, засенчвайки в това число и известни персони като Джиджи Хадид и Емили Ратайковски.

Дъщерята на Мадона избра да носи изчистена и напълно транспарантна рокля, която акцентира формите й. Тя не се тормози и от неналичието на сутиен.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Мадона дъщеря без сутиен прозрачна рокля червен килим Емили Ратайковски Джиджи Хадид Лурдес Леон
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР