Много често се питаме с какво привличаме хората около нас. Кои

...
Много често се питаме с какво привличаме хората около нас.
Кои
Коментари Харесай

Ако имате тези 7 качества, вие сте много атрактивна жена

Много постоянно се питаме с какво привличаме хората към нас.
Кои са тези качества, които са атрактивни и ни вършат забавни в очите на другите, изключително на евентуалните ни сътрудници в живота. Има едни избрани качества и в случай че ги притежавате, то сигурно сте доста привлекателна дама. Вижте кои са те.

Достойнство
Дамата с изявено възприятие за героизъм, чест и достолепие е жена, която няма по какъв начин да остане незабелязана. Когато вие изпитвате почитание към себе си, към личната си персона, това лъчение приказва повече от хиляди думи. То вдъхва убеденост на хората към вас, че поддържат връзка с човек с скъпи качества. 

Компетентност
Хората, които са експерти в своята област, оправят се добре и са способени, са неустоимо привлекателни за другите. Те излъчват убеденост и непоклатимост. Усеща се, че имат доста познания и скъпи умения, които впечатляват близките и ги карат да им се доверят.

Скромност
Прекалено високото самочувствие и надменност са черти на характера, които отблъскват повече, в сравнение с даже неприятната осанка. Едва ли има доста хора, които харесват в обкръжението им да има високомерни персони. Скромността е това качество, което може да ви трансформира в желани за другарство и съкровен контакт. Разбира се, скромността не трябва да се бърка с неналичието на мнение и свенливост. 

Ведрост
Ако сте приветливи, вежливи, излъчвате позитивност, няма по какъв начин да не сте желани за компания, изключително мъжка. Когато флиртуваме, ние избираме да го вършим с персони, които излъчват ведрина, отворени са към другарство. Намръщените и прекомерно съществени хора не са по този начин привлекателни, както ведрите.

Чувство за комизъм
Едва ли има човек, който да не обича да се смее. А персона със мощно изразено възприятие за комизъм, занимателна, усмихната е персона, която притегля. Това е жена, която има доста мощно оръжие и никой не може да ѝ го отнеме. Дори с възрастта може да стане още по-забавна и увлекателна.

Страст
Ако има нещо, което притегля най-силно мъжете, това е буйната натура. Жена, която има пристрастеност в себе си, няма по какъв начин да остане незабелязана, където и да е, с каквото и да е облечена. Ако имате занимание или интерес, който ви въодушевява, не го крийте. Това единствено ще ви направи още по-неустоими.

Интелигентност
Умната жена има мощ, която притегля неимоверно – това е нейният разсъдък. Дама, с която може да се беседва, която има какво да опише, е вдъхновяваща компания. Не се тормозете да демонстрирате интелигентността си, тя е ваш съдружник в привличането на сътрудник. Използвайте я.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР