Много често проблемите в тялото не могат да се установят

...
Много често проблемите в тялото не могат да се установят
Коментари Харесай

Имате сериозен проблем ако видите това на лицето си

Много постоянно проблемите в тялото не могат да се открият от болежка на несъмнено място.

Редица болести могат да бъдат разпознати по избрани белези на лицето.

Външният тип може да подскаже за проблеми със сърцето и кръвоносните съдове.

Ксантоми и Ксантелазми

Подкожните липидни отлагания по лицето наподобяват като дребни жълти петна и могат да демонстрират, че човек е изложен на риск от сърдечно-съдови болести. Факт е, че холестеролът може да запуши кръвоносните съдове и да усили риска от хипертония, инфаркт и инсулт. Ако човек има липиди по лицето си, тогава е допустимо да има холестеролни плаки по стените на кръвоносните съдове. Те могат да бъдат рискови и също да причинят сърдечно-съдови болести.

Подпухналост

Подуването на лицето може да е симптом на разнообразни аномалии, само че от време на време те се трансформират в признак на сърдечно-съдови болести, по-специално на хронична сърдечна непълнота. Сърдечните болести може да не могат да се оправят с изпомпването на кръв, което може да аргументи отичане на тялото и лицето.

Асиметрия

Няма безусловно симетрични лица, единствено в редки изключения са хората, родени с неповторима симетричност. Понякога обаче може да забележите, че лицето ви е по-асиметрично от преди или забелязвате промени в израженията на лицето ви. Тези признаци могат да алармират за иден инсулт. В този случай би трябвало неотложно да се консултирате с доктор, написа уеб сайтът Zdrave.to
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР