Много българи са имали взимане-даване с наркотиците. Малко от тях

...
Много българи са имали взимане-даване с наркотиците. Малко от тях
Коментари Харесай

Тежката изповед на Жана Бергендорф: Влизам в клиника, не искам да умра като Ейми Уайнхаус

Много българи са имали взимане-даване с опиатите. Малко от тях обаче са говорили по въпроса. Една от тях е певицата Жана Бергендорф, която още преди години показа, че има проблем, с което завоюва уважението на всички. 

За страдание тези проблеми не са в предишното, а към момента са част от всекидневието на Жана. " След Нова година ще вляза в клиника с цел да се церя ", призна Жана в изявление за " Галерия ". Нещо повече - певицата показа, че лекуването ѝ в клиника няма да е първо. За задачата Жана е избрала българска клиника, защото съгласно нея у нас има страхотни психиатри. " Длъжна съм да направя по този начин, че всичко да е овладяно на 100% ", твърдо е решена Жана.

Виж още: Андреа пусна (уж) естествени ретро фотоси! Вижте певицата през 2004 година въпреки и без ухо

По думите на певицата битката с опиатите продължава цялостен живот, всеки ден и всеки час. " Не желая да свърша като Уитни Хюстън или Ейми Уайнхаус ", твърди Жана. 

Иначе певицата споделя, че до нея има човек и е обвързана. " Мъж или жена, няма значение. Бяха писали, че съм сгодена. Това не е правилно ", прецизира тя.

Виж още: Гледаме и мечтаем: Дени от " Един за различен " събира морски загар посред зима, сподели секси извивки 

Първото огромно самопризнание на Жана, обвързвано с опиатите, беше през 2016 година, когато беше измежду участниците в Big Brother. Тогава тя показа, че е злоупотребявала с кокаин. " Сега би трябвало и да ме оперират, тъй като главата ми е цялостна с гной. От кокаина. Взимала съм задоволително, че да скърбя за всичко, което съм си предизвикала ", показа тогава пред чалгаджийката Емануела.

Изображение: https://www.instagram.com/zhanabergendorff/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР