Много българи избират живота в чужбина заради възможностите за по-добра

...
Много българи избират живота в чужбина заради възможностите за по-добра
Коментари Харесай

Да се върнеш в България с възможност за успешна кариера |

Много българи избират живота в чужбина поради опциите за по-добра реализация. Друга част от тях пък се връщат в страната ни тъкмо тъй като имат вяра, че сполучливата кариера и положителният стандарт на живот са изцяло постижими тук. Това се случва в живота на Ирена Бекярова, Радослав Рашков и Нико Алексиев, които избират страната ни с ясната цел да продължат своето професионално развиване.

Пандемията от ковид намира Ирена в Осло, Норвегия, където тя живее последните 5 години. Наложената изолираност я кара да премисли своите цели и тя преценя, че най-важното е още веднъж да бъде покрай фамилията си. Радо също дълги години живее в Испания, където зaвъpшвa ĸoлeж cъc cпeциaлнocт " Физиĸa и мaтeмaтиĸa ", само че една обява в обществените мрежи го кара да вземе решението да се върне у нас и да потърси реализация в нова за него сфера. Историята на Нико отвън България стартира преди 8 години, когато отпътува за Ница, с цел да учи висше обучение. По време на престоя си във Франция за Нико концепцията за прибиране в България не е на дневен ред до момента в който пандемията от COVID-19 трансформира това.

Това, което сплотява тримата, е платформата “ ” на ТЕLUЅ Іntеrnаtіоnаl Вulgаrіа. Пакетът " Релокация ", който е част от програмата, включва паричен бонус в размер на 5000 лева, самолетен билет до България, настаняване в хотел и подпомагане от компанията за намиране на жилище, както и за набиране на нужните документи при определяне за всички утвърдени претенденти.

Днес и тримата са част от екипа на ТЕLUЅ Іntеrnаtіоnаl Вulgаrіа, като връщането им е ново начало. Повече за акцията и изискванията за кандидатстване може да разберете на уеб страницата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР