ММА бойците са новите футболисти!Тази шега се завъртя в мрежата,

...
ММА бойците са новите футболисти!Тази шега се завъртя в мрежата,
Коментари Харесай

Тита заби ММА боец, феновете чакат бебе

ММА бойците са новите футболисти!

Тази смешка се завъртя в мрежата, откакто стана ясно, че новото гадже на тийнидолката Тита е ММА играч. Подобно на колежката си Гери Ц Никол, и силистренката си е паднала по мускулест младок, трениращ бойни спортове. Оказва се, че тези младежи са извънредно известни измежду девойките, тъкмо както футболистите едно време плениха безчет сърца измежду родните хубавици.

Слуховете носят, че знойната русокоска Тита е залюбила спортиста Недко Николов определян за извънредно техничен и мощен войник, подготвен на всичко, с цел да вземе успеха за себе си. Многократен медалист от републикански и интернационалните надпревари. Фотос, качен от Николов в мрежата, издаде за връзката сред певицата и спортиста. Това е единственото доказателство за връзките им. До в този момент никой от двамата не е коментирал дали целувката, която се вижда на фотографията на Николов значи сериозна връзка сред тях или е единствено флирт за една вечер.

Малко откакто стана ясно, че Тита има нов мъж в живота си , в обществените мрежи едрогърдата певицата загатна, че е схванала щастлива вест и накара феновете й да познаят каква е тя. Десетки почитатели на певицата допуснаха, че девойката е бременна. Те се надяват Христина, както е същинското име на аренби дивата, да ги изненада с надут стомах и да разкрие в най-скоро време повече за връзката си с татуирания мускуляга Недко.

В нaчaлoтo нa мaй мeceц тaзи гoдинa Титa ce рaздeли c дългoгoдишнoтo cи гaджe Виктoриo, кoйтo e oт Cилиcтрa и явнo рaзcтoяниeтo и рeдкитe cрeщи ca били причинa дa cлoжaт крaй нa връзкaтa cи. Нa пoмoщ нa пeвицaтa дa пoнece дeпрecиятa cлeд рaздялaтa ce притeче пoлoвинкaтa нa Криcкo Цветелина. Двeтe нeрaздeлни приятeлки зaeднo oбикaляха диcкoтeкитe в търceнe нa нoвo гaджe нa Титa, като в последна сметка май са съумели в начинанието.

Преди дни името на Недко Николов се завъртя в електронните медии с новината, че ММА боецът е скочил на пердах на фолкпевецът Меди. Според писанията, спортистът е нападнал изпълнителят, тъй като артистът не е поздравил колежката си Тита.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР