Млатената зверски певица Сибила Серафимова разкри, че е претърпяла кошмарен

...
Млатената зверски певица Сибила Серафимова разкри, че е претърпяла кошмарен
Коментари Харесай

СНИМКИ+ВИДЕО Певицата Сибила Серафимова зверски пребита от бившия си: Счупено рамо и сменена тазобедрена става

Млатената свиреп певица Сибила Серафимова разкри, че е претърпяла призрачен побой от някогашния си другар преди седмица.

Младата певица е солистка на ню уейв бандата " Виолетов военачалник ", нашумяла в края на 80-те, като точно нейният основател - артистът и китарист Емил Вълев, сигнализира в обществените мрежи за жестокия побой, нанесен на неговата солистка.

Тя описа, че е имала връзка с въпросния мъж преди 10 години, като и тогава също се е случвало да е нападателен.

Сега я е нападнал в центъра на София. Вече 10 дни тя е в болница.

" На 6 ноември се прибирах към у дома и бях нападната на улицата от моя някогашен другар. Това се случва в София на пресечката сред бул. " Дондуков " и ул. " Кракра ".

Бяхме дружно на празненство за рожден ден, само че не дружно като дружно, а всеки поотделно беше отишъл при наш общ другар. На прибиране, когато пресичах улицата, той ме догони и измърмори нещо. Аз си изваждах телефона. Той го мазета от ръката ми и го взе ", сподели Сибила Серафим в утринния блок на bTV.

Нападението става към среднощ.

" Побягнах неистово към тъмната улица " Янко Сакъзов ". Догони ме.

Казах му да ми върне незабавно телефона. Той го държеше високо. Замахнах, бях гневна, да си взема телефона и в този миг получих подобен безразсъден удар, толкоз мощен, че излетях ", добави тя.

" Най-скандалното за мен е това, че той не осъзна, че би трябвало да извика спешна помощ. Продължаваше да се пробва да ме подвига, да ме дърпа и да ми споделя, че съм актриса, която играе.

Хората към мен също съумя да ги убеди. Те минаваха. Спираха ", уточни певицата.

Когато идва екип на Спешната помощ излиза наяве, че има счупена тазобедрена става. Ставата ѝ е била заменена с изкуствена, а Сибила остава в болница „ Пирогов “. Има и счупено рамо.

Вокалистката на ню уейв бандата " Виолетов военачалник " споделя още, че това не е първият път, в който някогашният ѝ сътрудник ѝ протяга ръка.

" Аз се пробвах да се предпазя, само че ме застигна 10 години по-късно. 10 години минаха от раздялата. Причината е неговият темперамент и това, че аз пребивавам живот, в който той не е и няма по какъв начин да бъде.

Той споделя, че доста ме обича и съм дамата на живота му. Явно това е методът да го покаже ", споделя тя.

" Подадени са сигнали до Министерство на вътрешните работи, ще има и каузи. Аз ще се боря за всички дами, които са жертви на такива безумни похищения. Дори да не са възпитани тези мъже в мъжка героизъм и добродетелност, законът би трябвало да ги превъзпита. Няма различен метод ", акцентира певицата.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР