Младото момиче, което беше прободено във влак снощи, е извадила

...
Младото момиче, което беше прободено във влак снощи, е извадила
Коментари Харесай

Прободеното във влак момиче извадило нож на нападателя, притеснявал я

Младото момиче, което беше прободено във трен нощес, е извадила ножа, с който беше прободена нощес, оповестява БТВ. Според информацията, тя е пробвала да се отбрани от нападателен 21-годишен пловдивчанин, който й досаждал.
Момчето тормозило неколкократно момичето. След като тя съумяла да го прогони един път, последвал втори опит. Нападателят връхлетял в купето и се държал нападателно, което довело до изваждането на нож от страна на дамата. Извършителят съумява да я обезоръжи и й нанесъл прободни рани. Една от тях е извънредно рискова и се намира в региона на гръдния панер, под мишницата. Случайно минаващ пасажер е хукнал след нападателя. Тъй като влакът се намирал на метри от ЖП гара Стара Загора, понижил скоростта, а 21-годишният пловдивчанин скочил от него. След него скочил и третият пасажер, който съумял да го задържи, преди намесата на полицията.
Младото момиче е от Варна. Тя е потърпевша до момента в който е пътувала във трен от Пловдив към морската ни столица. Пострадалата е на 20 години и е с прободни рани в региона на главата, гръдния панер и бедрото. Инцидентът се е случил към 2:00 часа тази нощ. Момичето е било отведено в болница в Стара Загора в сериозно положение. Към момента обстановката е овладяна и дамата е без заплаха за живота. Предстои да й бъде осъществена интервенция на потърпевшата, защото две срязани сухожилия.
Пробите за алкохол и упойващи субстанции на нападателя са негативни. Не е престъпно проявен. В момента той се намира в психиатричната болница в Раднево.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР