Младоженци от Бургас организираха сватбата си на необичайно място. Двамата

...
Младоженци от Бургас организираха сватбата си на необичайно място. Двамата
Коментари Харесай

Сватба на връх Снежанка: Бургазлии си казаха да на 1926 м надморска височина

Младоженци от Бургас проведоха сватбата си на извънредно място. Двамата влюбени започнаха новия си живот на връх Снежанка в Пампорово. На ски и с гайдари те подписаха брак пред погледите на близо 50 свои посетители.



Казват, че любовта не би могла да се опише, тъй като няма задоволително красиви думи, които да нарисуват същността ѝ. Тази сред София и Габриел Цикови е чиста като първи сняг. И през днешния ден стои високо - на 1926 м надморска височина.

" Той за мен е всичко! Аз когато се срещнах с него бях на 15 години ", споделя София пред Българска национална телевизия.

" Предложих ѝ брак в Прага на една кула. Тя не очакваше въобще. Пак сме до кула, само че не сме на нея. И двамата сме сложни характери и има на места някое скандалче, само че това е обикновено в фамилния живот ", безапелационен е Габриел.

Заедно от 8 години, през днешния ден двамата си дадоха обети за честност и заричане за безконечна обич, която да устои на житейските неволи. А родопските гайди изместиха Менделсон.

" Синът ми на 4 година беше, когато го качих за първи път на ски. И снаха ми кара доста добре ски и решението си беше напълно тяхно, подбудено от обстоятелството, че желаят на изпитат това наслаждение още веднъж дружно за първи път като семейство ", споделя Тодор Циков, татко на младоженеца.

" Да си оженя внука, първия внук! Толкова съм разчувствана, толкоз съм щастлива. Просто нямам думи! Такава страст е тук. Страхотно! С лифта се качих и ми беше чудно, прелестно и ужасно ", споделя Пепа, баба на булката.

Организацията на такава женитба се оказва същинско предизвикателство.

" Това несъмнено е най-трудната женитба, която съм правила. Правила съм под вода, правила съм на аероплан, правила съм в Авиационния музей в Бургас, правила съм на остров Св. Кирик. На върха на България, на Снежанка в никакъв случай не съм си представяла, че иска ми се случи. С шейни качвахме, с лифта качвахме, на ръце качвахме ", споделя Христина Секлемова, брачен сътрудник.



Сватбената арка на младоженците е направена от ски, които са взели участие на зимната олимпиада в Торино, Италия през 2006 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР