Младият вратар на Левски Пламен Андреев (17 г.) получи голямо

...
Младият вратар на Левски Пламен Андреев (17 г.) получи голямо
Коментари Харесай

Вратар на "Левски" е в Топ 50 в света на талантите до 18 години

Младият вратар на " Левски " Пламен Андреев (17 г.) получи огромно самопризнание, откакто беше включен измежду 50-те най-обещаващи млади футболисти, родени до 2004 година в нареждане на основания в Швейцария Международен център за спортни проучвания (CIES). Той е подложен на 22-о място в класацията за своята възраст с коефициент 59.5 (базиран на броя изиграни мачове през последната година, на какво национално и интернационално равнище са тези мачове, представянето в тях и т.н.). На първо място в тази възрастова категория е халфът на " Барселона " Пабло Гави (93.2), следван от вратаря на " Чикаго Файър " Габриел Слонина (73.2) и вратаря на " Локомотив " (Москва) Даниил Худяков (72.4).

Андреев, който получава късмет като титуляр на вратата след идването на Станимир Стоилов като треньор на " Левски ", даже носи капитанската лента, когато е на терена. Той е и единственият българин измежду общо 250 гении в пет възрастови категории.

В останалите четири отпред са Винисиус Жуниор ( " Реал " ) - родени до 2000 година, Букайо Сака ( " Арсенал " ) - родени до 2001 година, Йоско Гвадриол (РБ, Лайпциг) - родени до 2002 година и Джуд Белингам ( " Борусия ", Д) - родени до 2003 година

 

ОСТРИ ДУМИ Пожарна охрана АДРЕС НА НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ

Пламен Андреев бе титуляр за " Левски " в последните два мача - успехите над " Хебър " с 4:0 и " Ботев " (Вр) с 2:0, откакто, коствали отпадането на " Левски " в III квалификационен кръг на Лига на конференцията.

Нещо повече - треньорът на " сините " Станимир Стоилов съобщи, че Андреев към този момент е негов първи избор, а Михайлов ще би трябвало занапред да се потвърждава още веднъж. Това стана по време на среща на Стоилов с почитатели на " Левски " преди мача с " Ботев " (Вр), като наставникът не спести рецензиите по адрес на национала.

" В последните пет-шест години Николай Михайлов лъжеше себе си и всички, че е футболист . През последните девет месеца построи мускулатурата си и наподобява на вратар. Когато навлезе в най-хубавата си спортна форма, позволи грешките против " Хамрун " и ориста го наказа, както и всички нас за прикриването през годините. Не желая да диря провинен в негово лице. На този стадий е в клуба и ще се бори за мястото си. Младите вратари ще са с преимущество. Неслучайно Пламен пази напролет за купата и мощните контроли, с цел да преодолее психическите пречки. Все отново е на 17 години. Докато той се показва добре, Николай ще чака ", съобщи Стоилов.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР