Младият талант на Септември София Михаил Полендаков подписа своя първи

...
Младият талант на Септември София Михаил Полендаков подписа своя първи
Коментари Харесай

Талант на Септември подписа първи професионален договор

Младият гений на Септември София Михаил Полендаков подписа своя първи професионален контракт с клуба. 15-годишният бранител е минал и през двете школи, които са под шапката на септемврийци – Септември и ДИТ, като все по-често намира място в групата на мъжкия тим за мачовете от efbet Лига.

Ето какво написаха от Септември за контракта на Полендаков:

„ Юношата на Септември София - Михаил Полендаков подписа своя първи професионален контракт с клуба! Роденият през 2007 година състезател е артикул на двете академии под шапката на септемврийци - Септември и ДИТ, като стартира да тренира футбол на 6 годишна възраст и минава през всички възрастови обединения.

Считан за един от най - огромните и перспективни гении на своят набор в България, Михаил прави формален дебют в Първа лига на 15 години. Капитан на юношеският народен тим до 16 години.

Играе на позиция централен бранител, краен защитник и отбранителен полузащитник, той има изключителни футболни и лидерски качества.

Цялото управление на Септември София му желае да бъде здрав и да реализира с лекост бъдещи огромни триумфи на и отвън терена! “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР