Младият талант на Рома Ченгиз Юндер призна, че от известно

...
Младият талант на Рома Ченгиз Юндер призна, че от известно
Коментари Харесай

Изгряващото бижу на Рома: От известно време мечтаех за дебютен гол

Младият гений на Рома Ченгиз Юндер призна, че от известно време е мечтаел по какъв начин ще означи първия си гол за клуба. Турският футболист не можеше да се надява на по-добър сюжет от това да донесе успеха при неприятното посещение против борещия се оцеляването си Верона.

20-годишният футболист се разписа по фазомен метод още в 43-ата секунда на дуела от Серия А, а попадението му се оказа само в града на Ромео и Жулиета.

„ Много съм благополучен, че помогнах за спечелването на мача”, разяснява младият Юндер пред клубния уебсайт. „ От известно време насам мечтаех по какъв начин означавам дебютния си гол. Работихме крепко през седмицата, с цел да се подготвим за този дуел. Сега би трябвало да продължим по същия метод, а аз желая да вкарам още доста попадения.”

Въпреки нежната си възраст турчинът бе титуляр във всеки от последните три мача на „ джалоросите”. „ Първите три месеца тук бяха много тежки, само че в този момент се усещам много по-добре. Започвам да разбирам по-добре езика, а това значи, че връзката с треньора и съотборниците става по-лесна. Вече разбирам тактическите указания, които той ми дава.”

„ В същото време мога да приказвам повече с момчетата от тима, а това е ужасно. Чувствам се все по-добре с всяка минала седмица и желая да продължа с положителните изяви. Може да се каже, че след зимната пауза един нов Ченгиз се върна в Рим. Трябва да благодаря на треньора, че беше толкоз толерантен с мен и ми оказа помощ да натрупам увереност”, сподели още Юндер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР