Младият състезател Николай Йончев направи впечатляващ дебют и се класира

...
Младият състезател Николай Йончев направи впечатляващ дебют и се класира
Коментари Харесай

Българин стана пети на Световното първенство по културизъм

Младият играч Николай Йончев направи впечатляващ дебют и се класира на влиятелното 5-то място в категория „ Класик Физик “ до 23-годишна възраст. Тази година Световното състезание по културизъм събра състезатели от другите точки на света в Клуж, Румъния.

„ Успях да се покажа в най-хубавата си форма за тази година, удовлетворен съм от себе и най-много от треньора ми, че минахме през всичко и стигнахме международната сцена и то за дебютна година. Бъдете стимулирани и гонете задачите си. Не се отхвърляйте и ще съумеете “, разяснява след надпреварата Николай Йончев.

Преди Световното състезание по културизъм в Румъния, Николай Йончев завоюва и шампионската купа на Държавното състезание по културизъм и фитнес.

Николай Йончев е печелил редица републикански и интернационалните надпревари по джудо и самбо, само че през 2020 година приема предизвикването на културизма и има упоритостта да реализира все по-големи резултати.

„ Доволен съм от това, което реализирах, тъй като това е моето първо съревнование. Искам да благодаря на всички, които ме поддържаха “, споделя още българският играч.

Николай Йончев стартира подготовката си за идващите надпревари, стимулиран да покорява още повече върхове. Освен усилените тренировки, младият състезател продължава да води тренировки по джудо и самбо за деца – занятие, което той дефинира като своя сбъдната фантазия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР