Младият редактор на списание ELLE и любим стилист на звездите

...
Младият редактор на списание ELLE и любим стилист на звездите
Коментари Харесай

BG топстилист оцелява сред бомбите в Шри Ланка! Кристиан Пижов разказва, че положението е „почти военно“

Младият редактор на списание ELLE и обичан стилист на звездите Кристиан Пижов се оказа измежду гърмежите в Шри Ланка, разбра HotArena.

Това стана ясно от статус на българина в обществените мрежи, в който той успокоява приятелите си, че е добре.

В последните няколко дни редица гърмежи окървавиха Шри Ланка точно на католическия Великден. Над 200 души починаха по време на литургиите, а стотици бяха ранени при серия от терористични офанзиви в хотели и католически църкви в три града на страната, писа „ България Днес “.

След открити десетки детонатори полицията предприе специфични ограничения, а президентът вкара изключително състояние. От българското външно министерство прецизираха, че поддържат контакт с българите в островната страна и посъветваха да не се пътува натам.

Любимецът на звездите написа от Дамбула – град, прочут с пещерните си храмове, който е на към 160 км от столицата Коломбо, която бе разтърсена от бомбите. Ден преди офанзивите се отбелязва от катарската столица Доха.

Приятели, благодаря на всички, които ми писаха! Добре съм, обстановката в Шри Ланка е тъжна и тежка. Жалко за всички хора, които станаха жертва на този кървясъл атентат. Положението е съвсем военно – на всички места има полиция, има въведен вечерен час, обществените мрежи са лимитирани (да живее VPN-ът, че да мога да напиша най-малко един статус) “, споделя Пижов.

Приятелите му го поучават да се пази и се вайкат по какъв начин ще се прибере в родината.

Модният познавач е непосредствен с фолкидолите Десислава, Емануела, Галин, Анелия, работи и с поп звезди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР