Младият египтянин Мохамед Ибрахим наруши мълчанието си и направи скандални

...
Младият египтянин Мохамед Ибрахим наруши мълчанието си и направи скандални
Коментари Харесай

Младият арабин , женен за 83-годишна бабичка: Оправям я по 3 пъти на ден!

Младият египтянин Мохамед Ибрахим наруши мълчанието си и направи скандални разкрития за брака си с 83-годишната британка Айрис Джоунс. Възрастната дама се срещна с 37-годишния мъж в мрежата през 2019 година Двамата започнаха да си кореспондират и година по-късно се ожениха, а бракът им не слизаше от първите страници на таблоидите.

Британката уверяваше критиците, в това число и фамилията си, че връзката им ще продължи, макар че може да е баба на смуглия красавец. През юли тази година обаче стана известно, че двойката се е развела.

Възрастната дама, която има двама сина, упрекна младия си мъж, че " основава безпорядък в дома й ", прогони го от вкъщи си и го размени с котка на име Мистър Тибс.

" Преди имахме страховит полов живот, само че след това той изчезна, тъй като непрекъснато трябваше да сготвям на този лентяй ", споделя госпожа Джоунс.

Тя прибавя, че съжалява, че е срещнала младока и признава, че в този момент се усеща неуместно. 

Месеци след раздялата Мохамед реши да приказва и упрекна британката, че единствено се е възползвала от него и е опетнила положителното му име. " Отнасях се към Айрис като към кралица, а тя ме употребява като секс плебей. Оправях я по 3 пъти дневно! Обичах я, а тя разруши сърцето ми ", споделя той.



Дащната бабка употребила младежа за полов плебей

Мъжът твърди, че първоначално връзките му с пенсионерката били хубави, само че по-късно тя почнала да се подиграва с него. 

Айрис открила странни правила в дома си и не му разрешавала да яде египетска кухня, да приказва с роднините си и да пътува самичък.

" Уважавах културата на Айрис, само че тя сподели, че би трябвало да бъда повече англичанин. Искаше да не помни предишното си и фамилията си в Египет и не искаше да се върна вкъщи, с цел да видя майка си ", споделя младият мъж.

Във връзка с изказванията на някогашната му, че непрекъснато й желал пари и се е оженил за нея единствено поради това, египтянинът декларира, че за него парите нямат значение.

" Не е правилно, че в никакъв случай не съм имал работа – работил съм из целия Близък изток. Имах добра заплата. Ако търсех пари, щях да се оженя за богата жена, не за Айрис. Имах доста оферти от богати дами, само че не съм подобен ", безапелационен е той. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР