Младият Борислав „Слави“ Станков направи официален дебют за първия отбор

...
Младият Борислав „Слави“ Станков направи официален дебют за първия отбор
Коментари Харесай

Българин дебютира в първия отбор на „Феномена“

Младият Борислав „ Слави “ Станков направи формален дебют за първия тим на испанския Реал Валядолид, където притежател е Роналдо „ Феномена “. Момчето записа минути в равенството - 1:1, с Малага през миналия кръг в Сегунда Дивизион, научихме от dsport.

19-годишният централен нападател получи изненадваща повиквателна от Хуан Хосе Рохо Мартин, защото в трима от титулярите му в предни позиции са контузени.

Слави не съумя да се разпише, само че имаше опция да направи добра асистенция за Кике, само че сътрудника му пропусна опцията, да осъществя.

Станков е роден в Уеска и даже към този момент има 4 мача за юношите на Испания до 18 години, като там се регистрира с 2 гола против Япония и Мексико.

„ Това беше първата ми повиквателна в първия тим. Не знаем какво да си мисля, като ми се обадиха, само че бях съсредоточен и останах крепко стъпил на земята. Ако ми дадат нова опция, ще се опитам да се възползвам и да оказа помощ на тима. Ако ли не, ще продължа да работя, тъй като знам, че ще имам и друга опция “, сподели Борислав Станков пред Cadera Ser след дебюта си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР