Младият бизнесмен Александър Младенов, който тази година е главен герой

...
Младият бизнесмен Александър Младенов, който тази година е главен герой
Коментари Харесай

Алек се отказал от Ергенът, финалистките в потрес

Младият предприемач Александър Младенов, който тази година е основен воин в скандалното риалити, е вдигнал ръце от момите, борещи се за сърцето му. Говори се, че на финала освен, че не е избрал нито една от тях, а и изобщо не се е появил на фотосите. Още от първия епизод на първия сезон на „ Ергенът ”, излъчен у нас, стана ясно, че това шоу е по-скоро за сеир, в сравнение с за романтика, както го промотират. Хората всеобщо разясняват, че момите в него не стават за семейство, само че на финала на третия сезон, който сега върви по Би Ти Ви, всеобщото мнение ще откри израз в дейностите на самия Ерген. Според информация на „ Уикенд ”, Александър Младенов ще бойкотира и двете финалистки в шоуто. Той освен че не е избрал победителка, само че и не си е направил труда да се види с персонално с двете моми, с цел да им изясни претекстовете за решението си. Направил го е посредством писмо до водещия Наум Шопов. И двете са си тръгнали от шоуто с пръст в уста, само че пък с вярата, че още дълго ще бъдат в устите на хората, което ще им донесе съответните дивиденти и популярност.

Кои са финалистките? Говори се, че това са две руси дами, които много си наподобяват и би трябвало да имаш доста натъртено око, с цел да ги различиш една от друга. Едната е Магдалена Томова, някогашна Мис Варна, която във визитката е оповестила, че сега ръководи елитно заведение в София. Другата е Надежда Вишева, родом от Карлово, която живее в София и има 7-годишен наследник. Проверка на „ Уикенд ”, откри, че тя се занимава с изобразяване, само че във визитката си е отбелязала, че работи като експерт по човешки запаси. В предаването назовават двете дами Маги и Нани. Не е ясно какви са медийните контакти на първата, само че втората има солидни връзки с видни телевизионни персони. Това проличава от фотосите, които е разгласила в обществените мрежи. Маги е близка със синоптичката от Нова тв Гери Малкоданска и даже е била изтъкнат посетител на празненството по случай раждането на сина й преди време. Освен това има фотоси с Владимир Ампов-Графа, щракнала се е и пред сферата на известното в близкото минало предаване „ Национална лотария ”, чийто водещ беше Захари Бахаров.
Реклама
Затова се чака почитателите да не престават да одумват връзката на Валерия и Евгени от сезон 2. Говори се, че решението на Алек да не избере нито една от двете моми на финала е било авансово режисирано от продукцията. Това най-вероятно е подготовка за модифициране на риалитито, а точно – идващият път да не се снима „ Ергенът ”, а „ Момата ”. В тази разновидност голям брой мъже се състезават за една жена. Риалитито се чака у нас още от предходната година. Смяташе се, че първата Мома ще бъде участничката от сезон 1 на „ Ергенът ” Александра Гърдева. След като обаче Би Ти Ви реши да продължи плана без промени, а Гърдева остана без тв ангажимент, тя одобри предлагането да влезе в „ Хелс Китчън ” по Нова тв.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР