Младият аржентински футболист на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо днес подписа

...
Младият аржентински футболист на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо днес подписа
Коментари Харесай

Алехандро Гарначо остава в Манчестър Юнайтед до 2028-а година

Младият аржентински футболист на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо през днешния ден подписа нов контракт с клуба, който ще го задържи на " Олд Трафорд " до 2028-а година, оповестиха " алените дяволи " на своя уебсайт.

Гарначо се причисли към Юнайтед едвам 16-годишен още през 2020-а година с трансфер от Атлетико Мадрид и през този сезон направи своя пробив в първия отбор посредством и на възможностите за изява, които той получи от новия ментор на тима Ерик загар Хаг.

До този миг през акцията аржентинецът е изиграл 32 дуела за " алените дяволи " във всички шампионати и има на сметката си 5 гола и 6 асистенции.

Добрите му изяви обаче бяха поставени на пауза в средата на месец март, когато Гарначо получи травма в глезена в мач против Саутхямптън, която към момента не му разрешава да се завърна на терена.

Въпреки това обаче от управлението на Манчестър Юнайтед побързаха да предложат нов контракт на 18-годишния гений и новото съглашение към този момент е реалност.

" Мениджърът и щабът му ми помогнаха да се подобря във всяко отношение и с тяхна поддръжка аз се развъртвам, с цел да оказа помощ на тима да има триумфи ", съобщи Алехандро Гарначо.

Наставникът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг пък изрази задоволството си от новия контракт на Гарначо и разгласи, че той ще може да помогне на отбора в заключителните мачове от сезона. За задачата обаче Гарначо ще пропусне международното състезание за младежи до 20 години, на което неговата Аржентина ще бъде хазаин.

" Няма да го освободим. Той ще се завърне отчасти на тренировките и по-късно ще забележим по кое време можем да го използваме ", разяснява Тен Хаг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР