Младият актьор и наследник на фамилията Шопови Наум публикува снимка

...
Младият актьор и наследник на фамилията Шопови Наум публикува снимка
Коментари Харесай

Наум Шопов показа как е изглеждал преди 3 години

Младият артист и правоприемник на семейството Шопови Наум разгласява фотография в обществените мрежи, на която сподели по какъв начин е изглеждал преди към 3 години.

"Да харесваш метода, по който изглеждаш е въпрос на избор. Аз упражнявам от към 6 години. Периодът сред двете фотоси е към 3 години, а главното, което се е трансформирало, е най-важният фактор - методът ми на хранене. Не е срамно да се разхождате с кутии с домашно приготвена храна. Не е толкоз мъчно да намерите 40 минути, с цел да се раздвижите. Аз върша и двете неща всеки ден. Не ви споделям да се забиете във фитнеса, просто бъдете дейни всеки ден и мислете с какво се храните, тъй като не можеш да надтренираш неприятната диета. Звучи много по-сложно, от колкото в действителност е. Щом аз мога, значи можете и вие ".

Това написа той в описанието на фотографията, която показа в Instagram.

Да харесваш метода, по който изглеждаш е въпрос на избор. Аз упражнявам от към 6 години. Периода сред двете фотоси е към 3 години, а главното, което се е трансформирало е най-важният фактор - методът ми на хранене. Не е срамно да се разхождате с кутии с домашно приготвена храна. Не е толкоз мъчно да намерите 40 минути, с цел да се раздвижите. Аз върша и двете неща всеки ден. Не ви споделям да се забиете във фитеса, просто бъдете дейни всеки ден и мислете с какво се храните, тъй като не можеш да надтренираш неприятната диета. Звучи много по-сложно, от колкото в действителност е. Щом аз мога, значи можете и вие

A post shared by Naum Shopov / Откраднат Живот (@shopov) on Jun 22, 2018 at 12:58am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР