Младите надежди на Бургас, пример за вдъхновение, постави в центъра

...
Младите надежди на Бургас, пример за вдъхновение, постави в центъра
Коментари Харесай

Арх. Бурулянов представя малките герои на Бургас

Младите очаквания на Бургас, образец за ентусиазъм, сложи в центъра на събитията в ефира на Дарик Югоизток през днешния ден, арх. Емил Бурулянов. Авторското предаване „ Посоката на Бургас “ той посвети на 1 юни – Международния ден на детето, а пред слушателите постови фокуса върху значимите уроци сред редовете.

За мотивацията, достиженията, фантазиите и очакванията арх. Бурулянов беседва в студиото с двама от дребните герои на Бургас- Християна Юлиева, седмокласничка в спортно учебно заведение „ Юрий Гагарин “ и дарование в акробатиката, постигнала свръхестествен триумф и златни медали в женските двойки на мощния Международен шампионат в Майнц, Германия и Държавното състезание в България и с третокласника Мирослав Сребков, един от най-ярките ученици на учебно заведение „ Св. св. Кирил и Методий “ в регионалния център и нееднократен притежател на оценки от метематически надпревари.

Красотата на акробатиката, дисциплинираност, в която несъмнено е нужна доста упорита работа, Християна разкрила още на три годишна възраст, а през днешния ден декларира, че спортът е в кръвта й. И той ще предопредели бъдещето й. За Мирослав пък математиката основава другарства. И желае да се потвърди в Бургас- като преподавател по математика или доктор.

Чуйте „ Посоката на Бургас “ по Дарик Югоизток:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР