Млади таланти от Варна ще рисуват голямо платно, като дар

...
Млади таланти от Варна ще рисуват голямо платно, като дар
Коментари Харесай

Уникално! Деца рисуват голямо платно в дар за детска клиника

Млади гении от Варна ще рисуват огромно платно, като подарък за детска клиника. Това ще стане на уъркшоп на 20 ноември, научи Varna24.bg .

Работилничката е по концепция на художествено ателие " Детско слънце “, което ще означи своята десета годишнина с две събития - галерия и уъркшоп.

Изложбата се открива на 16 ноември от 18:30 ч. в Арт салона на Радио " Варна " и ще показа най-хубавото от творенията на дребните гении, водени в изкуството от художничката Велина Гребенска.

На 20.11. (понеделник) от 14:30 до 17:30 в Арт салона на Радио Варна ще има уъркшоп за деца и младежи (6 - 18 г.). Те ще основат дружно едно огромно платно на тематика " Детски свят ". Това доста особено платно ще бъде дарено на детска клиника или детско поделение в една от варненските лечебни заведения. Всички, които имат предпочитание, са добре пристигнали да се включат в благотворителната самодейност с вход свободен.

Проектът “10 години художествено ателие “Детско слънце ", който включва и печатно издание - азбучник, се поддържа от Фонд “Култура " на Община Варна.

Художественото ателие " Детско слънце “ стартира своя път през образователната 2012/2013 година в СУ " Гео Милев “ – Варна, подкрепено от шефовете Йорданка Юнакова и Албена Павлова, изясни Велина Гребенска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР