Млади доброволци от организацията Дари храна, дари любов подготвят поредната

...
Млади доброволци от организацията Дари храна, дари любов подготвят поредната
Коментари Харесай

Млади доброволци с нова кампания: Зарадвай баба или дядо за Великден

Млади доброволци от организацията " Дари храна, подари обич " приготвят следващата си акция, която е под наслов " Зарадвай баба или дядо за Великден ".

" Готови ли сте за идващото ни събитие? Подготвяйки се за Великден, дано помислим и за възрастните хора, които ще прекарат празника непретенциозно и самотно ", написаха на страницата си във Facebook доброволците.

Кампанията за събиране на помощи за хора в неравностойно състояние ще се организира на 06.04.2024 сред 11:00 и 16:00 часа в столичния квартал " Младост ", на бул. " Александър Малинов " 51 (Метро Сити ТБЦ). А събраните хранителни артикули ще бъдат раздадени на най-нуждаещите се хора в дребните села в Северозапада, главно в Монтанско.

" Ние сме екип от младежи, които провеждат доброволческа акция, за от време на време помагане на възрастни хора в потребност. Нашата концепция е да посещаваме от време на време по-малките селца в област Монтана и да занесем на нуждаещите се храна от първа нужда, да си поговорим с тях и да внесем топлота в дните им ", споделят уредниците.

За момента инциативата на  " Дари храна, подари обич "  е достигнала 27 села и един град от област Монтана.

" Любовта ни към възрастните, ни кара да желаеме да достигнем до още самотни хора ", отбелязват доброволците.

На събирателния пункт на бул. " Александър Малинов " 51 ще се събират пакетирани хранителни артикули от първа нужда:
оризлещабобграхбрашнозахарсололиомакаронени изделияконсерви с подготвена храна и рибалютеницапастет, русенско варенохалва, локум, вафли, лукчетаподправки
" Ще имате опция и да напишете пожелания в картички, които ще раздадем дружно с храната. Ще бъдем безпределно щастливи, в случай че се включите в нашата самодейност и дружно помогнем на възрастните хора! Нека още веднъж зарадваме скъпите ни баби и дядовци! ", написа още от  " Дари храна, подари обич ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР