Младен Маринов, фейсбукТази нощ до Алдомировското блато край Сливница се

...
Младен Маринов, фейсбукТази нощ до Алдомировското блато край Сливница се
Коментари Харесай

Ситуацията с мигрантите е кошмарна. Полицаите изнемогват, а вместо тях се налага кметове да ловят нелегални чужденци

Младен Маринов, фейсбук

Тази нощ до Алдомировското тресавище край Сливница се е случил следващият случай с мигранти, при който още веднъж има жертва, съгласно първичната информация на медиите. Отново из пътищата на Софийска област се стига до гонка с полицейски патрул, откакто българската граница безусловно е „ на сито “.

Виновникът е явен – лицето Бойко Рашков и неговото ръководство на Министерство на вътрешните работи, което трансформира министерството в бухалка против политическия конкурент и докара до цялостен разпад на системата за сигурност по границата и навътре в страната.

Хората в пограничните региони към този момент се самоорганизират в дружинки, с цел да охраняват живота и собствеността си от набезите на противозаконните мигранти.

В Софийска област, както и в, сякаш, най-сигурното място в страната – нейната столица, злополуките с присъединяване на транспортни средства, които прекарват противозаконни мигранти, са ежедневие. В доста обитаеми места от Софийска област доста мои другари и някогашни сътрудници от Министерство на вътрешните работи постоянно сами залавят мигранти.

Като баретата Иван Янкулов в Ихтиман. Или като кмета на Вакарел Ангел Павлов. Полицаите в действителност изнемогват, а вместо тях се постанова кметове като Радо Асенов от Годеч да преследват мигрантите. Просто, тъй като в Годеч – една гранична община, към този момент няма районно полицейско ръководство. Просто, тъй като Рашков го закри и трансферира цялата работа на ръководството в Костинброд, което, несъмнено, няма по какъв начин единствено да се оправи в тази обстановка. И това беше „ стимулирано “ с някакви измислени „ математически модели “.

Ето, по какъв начин некадърното и некадърно ръководство на Министерство на вътрешните работи се трансформира в риск за националната сигурност на страната. Още през предходната година, за нас, специалистите в областта на сигурността бе ясно, че разпадът на държавността е най-видим в неуспеха на Министерство на вътрешните работи да се оправи с миграционната вълна. Нещо, за което предупреждавахме Бойко Рашков от първия му ден в министерството, когато му оставихме нулев миграционен напън върху българските граници. Затова през днешния ден обстановката е кошмарна – случаят в Алдомировското тресавище тази нощ, нещастието в Локорско и така нататък Всеки ден са залавяни по-големи или по-малки групи от мигранти навътре в страната.

Този незаконен бизнес се популяризира в българското общество като пандемия, с цел да стигнем неотдавна и до случай на бременна жена-лекар, която транспортира противозаконни мигранти. Вече трима български служители на реда починаха, до момента в който изпълняваха служебния си дълг в интервенции против противозаконните мигранти.

Време е да сложим завършек на този призрачен сън и да създадем Министерство на вътрешните работи устойчиво още веднъж!

Ние от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили знаем по какъв начин, тъй като към този момент сме го правили!

За да спрем бежанската вълна, която залива България, подкрепете ни на 2 април с номер 2 в хартиената бюлетина!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР