Младежкият национален отбор на България повтори съдбата на мъжкия в

...
Младежкият национален отбор на България повтори съдбата на мъжкия в
Коментари Харесай

Спорна дузпа лиши България от победа срещу Гибралтар при младежите

Младежкият народен тим на България повтори ориста на мъжкия в борба с Гибралтар и приключи при 1:1 с новобранеца в групата.

В европейска подготовка от група " Е " възпитаниците на Александър Димитров имаха превес през цялата първа част, само че по този начин и не съумяха да материализират превъзходството си, оповестява sport.blitz.bg.

Нашите поведоха в 57-ата минута с гол на Владимир Николов, който стигна до топката, финтира бранител я прати топката в мрежата. Съперникът изравни в 83-ата с гол от дузпа на Дилън Пийкок, поради която бе изпъден Атанас Чернев.

Наказателният удар бе повече от противоречив - българинът гардира топката в наказателното поле, само че реферът реши, че има непозволена игра, а ощетяването на отбора ни е следващо след гола от засада на Швейцария против нашите.

До края България опита да стигне до успеха. В 92-ата минута имаше късмет за надвит гол, само че домакините се оправиха. В последната минута обаче играчите на Гибралтар сътвориха чисто състояние, само че Дамян Христов избави.

Така младежкият ни народен тим пропусна да победи в седми следващ мач и остана на четвърто място в групата, на две точки зад Молдова.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР