Младежки лагер по основи на икономиката и бизнеса ще се

...
Младежки лагер по основи на икономиката и бизнеса ще се
Коментари Харесай

Летен лагер по предприемачество през юли в Боженци

Младежки лагер по основи на стопанската система и бизнеса ще се организира от 19 до 23 юли тази година в Боженци.

Участие могат да вземат възпитаници от 15 до 19 години от областите Габрово и Ловеч.

Лагерът дава схващане за главните стопански правила, европейските полезности, светът на пазарната стопанска система и ролята на бизнесмена. Участниците ще развият предприемачески светоглед, изобретателно и сериозно мислене, самонадеяност и умения за образуване на взор за света, като място изпълнено с благоприятни условия.

Учебното наличие е създадено от фондация „ Бауерзакс “, известна със основаната през 2015 година просветителна стратегия.

Чрез игрови обстановки, участниците ще предизвикат своя капацитет, ще преминат през предизвикването да работят в екип, ще се срещнат с сполучливи хора от света на бизнеса, ще получат професионална диагностика от психолози на своя гений, както и документ за преминато образование.

Лагерът ще се организира от 19 до 23 юли 2022 година с такса за присъединяване 270 лв.. Участниците ще са настанени в на цялостен интернат – нощувки, закуски, обяди и вечери.

За младежите от Габрово, таксата е 170 лв., с помощта на спонсорството на две габровски компании – Принц ООД и АМК Задвижваща и ръководеща техника ЕООД. Записването продължава до набирането на нужната численост от по 10 възпитаници от Габровска и Ловешка област. Записването става посредством попълване на поръчка. Срокът за изпращаве е до 15 юни 2022 година на ел. адрес:. С общите условия и поръчка за присъединяване в лагера може да се запознаете на уеб страницата на Габровската търговско-промишлена палата с адрес:

Лагерът се осъществя в партньорство сред Европейски информативен център, и Фондация Бауерзакс.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР