Младежки дом – Враца обяви Трети национален конкурс за кратък

...
Младежки дом – Враца обяви Трети национален конкурс за кратък
Коментари Харесай

Младежкият дом във Враца кани писатели да мерят сили в конкурс за фентъзи разказ

Младежки дом – Враца разгласи Трети народен конкурс за къс фентъзи роман „ Вино от глухарчета през зимата ”. 
Темата тази година е „ Загадката на кръстопътя ”. От институцията въодушевяват искащите да се включат с откъс от романа „ Дюн “ на Франк Хърбърт:
„ Загадката на живота не е задача, която би трябвало да се взема решение, а реалност, която би трябвало да се изживее “.
Конкурсът се организира в две възрастови групи - първата от 14 до 19 навършени години, а при втората няма ограничавания за възрастта.
Произведенията би трябвало да са авторски и непубликувани на книжен притежател, размер до три страници А4, шрифт Times New Roman 12. Необходимо е файловете да бъдат в WORD формат DOC. Произведенията да насят трите имена на създателя, възраст, персонален телефон и e-mail за връзка.
Творбите ще бъдат оценени от тричленно жури, формирано от създатели на разкази, лирика и журналистика. Ще бъдaт присъдени награди за първо, второ и  трето място и в двете възрастови групи, както и поощрителни награди.
Наградният фонд е в размер на 750.00 лв. в грамоти и предметни награди.
Краен период за изпращане на творбите – 30 октомври на е-mail: ; по пощата на адрес: 3000, гр. Враца, бул. „ Втори юни ”10, като важи датата на пощенското клеймо, както и на място в Младежкия дом.
Резултатите от състезанието ще бъдат оповестени на 15 ноември на страницата на Младежки дом – Враца във Фейсбук.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР