Младежката ГЕРБ също е изготвила списък, в който на първо

...
Младежката ГЕРБ също е изготвила списък, в който на първо
Коментари Харесай

Борисов: Младежката ГЕРБ също е изготвила списък, в него са Василев и Янев

Младежката ГЕРБ също е изготвила лист, в който преди всичко е вицепремиерът и финансов министър Асен Василев, а след него е министърът на защитата Стефан Янев “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Помолен да разяснява изнесения лист с имена, които може да са свързани с непозволена активност, посочени от премиера Кирил Петков на срещата му с основния прокурор Иван Гешев, Борисов сподели, че ще го направи " ведро, с смешка и задявка ". Той сподели лист, изработен от МГЕРБ, ползвайки Google, като преди всичко в него бил Асен Василев.

Той дефинира листата на Петков за лекомислен, тъй като е събран от „ Google “.

Според Борисов с сходни дейности Кирил Петков цели да назначи свои хора в прокуратурата. „ Ако това е правосъдна промяна – да сложиш свои хора в Министерство на вътрешните работи и прокуратурата и най-после да носиш по „ Google “, сподели Борисов.

„ Така е било и през 1944-45 година – по лист са изтрепали цвета на нацията “, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов листата с имена, които министър председателят Кирил Петков съобщи на прокуратурата.

Зеленият документ би трябвало да отпадне още от през днешния ден, тъй като той не се съблюдава и няма потребност от неговия " побългарен " вид. Това сподели в отговор на журналистически въпрос водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който през днешния ден се срещна в Сливен с членове и симпатизанти на партията. По думите му зеленият документ е изиграл своята роля, макар че в Европа и света продължава да има значение за безпрепятственото пътешестване.

Той насочи рецензия към държавното управление за ръководството на пандемията, като уточни високата смъртност и неналичието на обезщетения за бизнеса.

Борисов разкритикува бюджета, готвен от постоянния кабинет. По думите му с това систематизиране още преди идващия бюджет през ноември ще бъдат достигнати таваните на задълженията.

„ Предупредихме за „ Руменрадевата зима “ преди 7-8 месеца – фактът е реалност. Ако тези хора продължат да ръководят по този метод, ще стигнат таваните на задълженията “, разяснява той.

Борисов разяснява и известието на американското посолство за изтребителите. „ Радев беше толкоз обезверен. Той упрекна мен персонално и държавното управление за самолетите. Ние контракт с компания не сме сключвали, а контракт сред държавни управления “, сподели Борисов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР