Младежи откраднаха картонена фигура на Конър Макгрегър.Ирландският професионален боец в

...
Младежи откраднаха картонена фигура на Конър Макгрегър.Ирландският професионален боец в
Коментари Харесай

Конър Макгрегър се появи в София, младежи си го взеха вкъщи ВИДЕО+СНИМКИ

Младежи откраднаха картонена фигура на Конър Макгрегър.

Ирландският професионален войник в ММА - Конър Макгрегър има доста почитатели у нас. Сред тях евентуално са и тези младежи, които направиха грозна демонстрация в столицата.

Споделено видео в обществената мрежа демонстрира по какъв начин двама младежи отмъкват картонена фигура на професионалния боксьор. Въпросната фигура е рекламна и е била позиционирана в градината на известно столично заведение.

На фрагментите, снимани от камера за видеонаблюдение, виждаме по какъв начин един от младежите сграбчва картонената фигура и стартира да бяга. През това време другият се прави, че снима с телефона си.

Веселин Димитров, който се показва за управител на клуба, алармира за осъществената гражба. Към прикаченото видео написа следното: " Внимание, крадци! ".

Не е ясно какви ще ги правят младежите с картонената фигура на боксьора. В мрежата се появи занимателно съмнение: " Имали са потребност от четвърти човек за белот ".

" Изглеждат извънредно професионални, всичко е било планувано... ", разяснява под публикация Цветан Цветанов.

" Голяма работа. Някакъв картон ", написа различен консуматор.

" Аз не разбирам какво толкоз има смешно? Те крадат, вие се смеете... Боже, до каква степен я докарахме! ", написа Габриел Й. във връзка това, че доста от потребителите на Facebook са реагирали на обявата със смеещ се емотикон.

Ето и видео от кражбата:



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР