Младежи от Асеновград продават цветя, за да помогнат на Мария

...
Младежи от Асеновград продават цветя, за да помогнат на Мария
Коментари Харесай

Младежи от Асеновград продават цветя, за да помогнат на Мария да се пребори с коварна болест

Младежи от Асеновград продават цветя, с цел да оказват помощ на Мария Панева да се пребори с подла болест. Събитието бе отдадено на Международния ден на дамата и бе следващата самодейност, с която асеновградчани се пробват да вдъхнат кураж на Мария.

Вече 1 година и 10 месеца дамата се лекува от рак на костите и меката тъкан на ръката в Турция след отказано ѝ лекуване в България. Преминава през химио- и лъчетерапия, а по-късно и интервенция на дясната ръка.

Налага се да продължи лекуването си с имунотерапия и по тази причина предстоят дарителски акции и начинания за набиране на средства, тъй като нужните финанси са непостижими за Мария.

Предстоят още 5 вливки имунотерапия, а всяка една вливка коства 6000 лева Налага се и още една интервенция на ръката, която е на стойност 36 000 евро.

Мария е на 48 години от Садово. Работи като секретар в Читалище „ Христо Смирненски-1925г. “ в Садово. Има две деца и две внучета. През 2018 година ѝ откриват рак на матката и претърпява интервенция, а след нея лъчетерапия. Лекарите ѝ споделят, че всичко е наред и заболяването си е отишла, само че след време тя получава страшни болки в ръката. След проучвания в Турция се оказва, че има различен тип рак, друг от този, диагностициран в България.

Всеки, който желае, може да поддържа Мария, като подари средства посредством:

Дарителска сметка-ЦКБ

BG25CECB979010B1768401

Титуляр: Мария Сашова Панева
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР