Младеж уби от бой момче на 17 години в Самоков.

...
Младеж уби от бой момче на 17 години в Самоков.
Коментари Харесай

Младеж уби от бой момче на 17 годинив Самоков


Младеж умъртви от пердах момче на 17 години в Самоков. Заподозрял го, че краде конете му, вместо да ги гледа. 17-годишен юноша е умрял след нечовечен побой в Самоков, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Той гледал конете на момче на 18 години, само че килърът го заподозрял, че ги краде.

Момчето е открито в постройка в парцел на ул. „ Ихтиманско шосе “, откакто към 23,20 часа е подаден сигнал за мъж в безпомощно положение.

Екип на незабавна помощ е установил гибелта на Г. Ю. Извършителят А. И. е арестуван за период до 72 часа. Той е на 18 години, повдигнато му е обвиняване за ликвидиране.
Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.

Под управлението на Окръжна прокуратура – София се води следствие по досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение. Това оповестиха от ведомството.

Смъртта е настъпила по изключително непосилен метод за жертвата и убийството е осъществено с особена свирепост. В качеството на обвинен е притеглен А.И. (на 18 години). С разпореждане на прокурор той е арестуван за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения. Разследването на тежкото закононарушение продължава.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР