Младеж от Врачанско наби мъж на Е-79 във Видинско, защото

...
Младеж от Врачанско наби мъж на Е-79 във Видинско, защото
Коментари Харесай

Заради бавно шофиране: Младеж от Врачанско наби мъж на Е-79 във Видинско и си тръгна, спипаха го край Монтана

Младеж от Врачанско наби мъж на Е-79 във Видинско, тъй като карал постепенно, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град.
Случаят е от през вчерашния ден. В 16.47 часа на тел.112 постъпил сигнал за нанесен побой. Обадилият се декларирал, че лидер на лек автомобил е бил набит от водач на автовоз на основен път Е-79, при разклона за Дунавци. 
Пристигналите на мястото полицейски чиновници открили потърпевшия – 60-годишен видинчанин, и брачната половинка му. Жената разказала, че пътувайки с персоналната си кола при отбивката за Дунавци били изпреварени от бус (автовоз) с прикачена платформа с монтанска регистрация. Водачът на автовоза спрял, слязъл, попитал другия водач за какво кара толкоз постепенно, нанесъл му удар, бутнал го, качил се в кабината и траял в посока Арчар. Падналият на пътното платно мъж бил превозен от екип на ЦСМП в болничното заведение в регионалния град, като след прегледи медиците установили фрактура на таза. 
Извършителят на действието – 24-годишен от врачанското село Манастирище, е засечен и спрян от екип на полицията на територията на област Монтана. Той е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа в ареста на районното ръководство във Видин. 
Днес казусът е докладван в Районна прокуратура-Видин. Разследването продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане по чл.131 от Наказателния кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР