Младеж на 20 години от разградското село Ясеновец предизвика катастрофа

...
Младеж на 20 години от разградското село Ясеновец предизвика катастрофа
Коментари Харесай

След гонка с полицията: 20-годишен катастрофира в Разград

Младеж на 20 години от разградското село Ясеновец провокира злополука с полицейски автомобил, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград Илияна Георгиева.

Около 04:15 часа на 7 декември по улица „ Свети Климент “ в Разград полицейски патрул подава сигнал за прекъсване на преминаващ автомобил „ Шкода Октавия “. Водачът не се подчинява на разпореждането, форсира и пробва да излезе отвън града. На улица „ Любен Каравелов “ в посока изхода за Исперих губи надзор, излиза в крайпътната канавка, удря се в дърво и от удара автомобилът се връща на пътното платно. В този миг служебният автомобил „ Опел Астра “, подхванал гонене, се блъска в задната част на авариралата и без светлини кола.

При случая няма съществено потърпевши хора, само че са нанесени обилни материални вреди. В хода на полицейската инспекция е открито, че 20-годишният лидер не има удостоверение за правоуправление. Той е отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол и опиати, само че след това признал, че приема дрога, посочи Георгиева.

По случая е формирано следствено дело.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР