Младеж е бил посрещнат с крясъци в медицински кабинет.Иван Георгиев

...
Младеж е бил посрещнат с крясъци в медицински кабинет.Иван Георгиев
Коментари Харесай

Русенци в потрес от неприемливо поведение в лечебно заведение

Младеж е бил посрещнат с викове в медицински кабинет.

Иван Георгиев описа за грозна демонстрация в Диагностично-консултативения център в Русе. Мъжът написа в обществената мрежа Facebook, че е младеж е почукал учтиво на вратата на кабинета на доктор В. Даскалова, като се твърди, че докторката в този миг не е била в кабинета си - вътре били само колежката й и здравна сестра.

След като потропал на вратата, младежът отворил и си подал главата вътре - тогава обаче е бил посрещнал с викове от колежката на д-р Даскалова, твърди Иван.

" Такива викове даже на пазара на село не чакам да чуя, камо ли в лечебно заведение ", написа мъжът.

В целия кулоар се чуло следното: " Абе, къде си тръгнал да влизаш ти, бе?! Тук да не ти е хола у вас ".

Хората, които в оня миг са били в коридора на лечебното заведение, са останали потресени от отношението на колежката на д-р Даскалова, чието име не се загатва.

" Момчето, както и останалите, бяхме в шок. Младежът чак си потегли. Представете си до каква степен сме го докарали… човек да потърси помощ от персоналния си доктор и да го изпъдят като улично куче. Аз персонално бях очевидец малко по-рано по какъв начин същото момче мина през аптеката на входа и си купи маска, защото има кашлица и е съзнателен жител с обикновено образование. За страдание положителното образование в България бива посрещнато със завист и дива селяния ", написа Георгиев.

Иван зададе и няколко въпроса към потребителите във Facebook:

" Смятате ли, че това е вярно? Смятате ли, че колежката на Д-р Даскалова има място в лечебно заведение или което и да е място, където се работи с хора? ".



" Иначе на вратата написа " Подкрепете ни в този момент, с цел да ни има и на следващия ден ". С цялото ми почитание, хора като Вас и през днешния ден не желая да Ви има! (Остави, че вратата наподобява на помийна яма и не алармира хигиена, присъща за лечебно заведение) ", написа създателят на обявата в секцията за мнения.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР