Младата звезда на Манчестър Юнайтед - Алехандро Гарначо, е следен

...
Младата звезда на Манчестър Юнайтед - Алехандро Гарначо, е следен
Коментари Харесай

Реал Мадрид изкушава младата звезда на Манчестър Юнайтед

Младата звезда на Манчестър Юнайтед - Алехандро Гарначо, е наблюдаван от испанския и европейски първенец Реал Мадрид. Аржентинецът се счита за един от най-перспективните футболисти във Висшата лига, откакто проби в състава на „ алените дяволи “ този сезон.

Поради положителната му форма Юнайтед има предпочитание да го обвърже с нови и усъвършенстван контракт, като се допуска, че на „ Олд Трафорд “ са подготвени да усилят десетократно седмичната му заплата, която сега е 5000 паунда.

Това обаче може да не е задоволително, защото от Реал Мадрид имат предпочитание да принлекат 18-годишния футболист, твърди „ Relevo “. Изданието написа, че „ Лос бланкос “ наблюдават обстановката на Гарначо и го смятят за „ една от огромните звезди на бъдещето “.

Гарначо е роден в Мадрид и минава през редиците на Атлетико Мадрид преди да премине в Манчестър Юанйтед през 2020-а година. Изданието оповестява още, че „ Реал Мадрид и Гарначо се харесват взаимно “, само че има и други клубове, които се интересуват от него.

Настоящият контракт на Гарначо изтича през 2023-а година, тъй че „ алените дяволи “ ще би трябвало да работят бързо, с цел да си подсигурят оставането му на „ Олд Трафорд “. Той игра за тима по-рано тази седмица при провалянето с 2:4 от Кадис в контролна среща.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР