Младата певица Сандра Александрова и хитовият композитор и аранжор Артур

...
Младата певица Сандра Александрова и хитовият композитор и аранжор Артур
Коментари Харесай

Сандра Александрова и Артур Надосян сред звездните гости на Богдана и Стефан Димитров СНИМКИ

Младата певица Сандра Александрова и хитовият композитор и аранжор Артур Надосян, бяха измежду звездните посетители на огромния концерт на именитите Богдана Карадочева и Стефан Димитров, който се състоя преди дни в зала 1 на НДК в столицата. Сандра и Артур имаха достойнството да се изявят на една сцена с Васил Найденов, Михаил Белчев и други



Не загадка, че композиторът Стефан Димитров от години работи с двамата надарени млади музиканти и с изключение на креативно съдействие ги свързва и сърдечно другарство. Голяма част от песните, които прозвучаха на концерта в НДК, а преди този момент и в Пловдив, са по аранжименти на Артур Надосян.

„ За мен това присъединяване беше извънредно прекарване. Да си на една сцена с митове като Богдана и Васил Найденов е огромна отговорност. Концертът в София се състоя тъкмо три месеца след този в Летния спектакъл на Пловдив, където с Артур също участвахме. Богдана ми подари една от обичаните си песни - " Обикновено и просто ",  в аранжимент на Артур Надосян – жест, който за всеки млад реализатор е голяма привилегия “, споделя звездата от „ Гласът на България “.  

От няколко години Сандра и Артур работят дружно , а той е написал едни от най-хубавите й части. По музика на Надосян е и дуетната й ария с Орлин Горанов „ Спомен от преди “ по текст на Иван Тенев. Артур Надосян и Сандра Александрова работят еднообразно сполучливо във всички музикални жанрове, което ги прави желани посетители на разнообразни музикални събития. 

Артур Надосян се подрежда измежду най-талантливите композитори, аранжори, реализатори и музиканти у нас. Притежава лично съвременно звукозаписно студио, в което записват звезди от всички музикални стилове, освен от България. Все по-често името му се свързва с аранжиментите на най-популярните български части. Негови песни  извършват артисти от ранга на Лили Иванова, Йорданка Христова, Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Ивайло Гюров, Васил Петров и други

Юбилейният концерт на Нели Рангелова, в Националната опера бе озаглавен " На бис " – заглавието на едноименната ария по музика и аранжимент на Артур Надосян и по текст на Иван Тенев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР