Младата надежда на Левски Мартин Петков изказа мнението си, че

...
Младата надежда на Левски Мартин Петков изказа мнението си, че
Коментари Харесай

Мартин Петков: Състоянието на терена ни попречи да се представим по-добре

Младата вяра на Левски Мартин Петков изрече мнението си, че основно неприятният терен във Враца е попречил на тима му да се показа по-добре и да победи. Ботев (Враца) и Левски приключиха при резултат 0:0.
 Ботев (Враца) - Левски @@@
" Мисля, че беше тежък мач и теренът повлия да не се играе добър футбол. Смятам, че не бяхме толкоз изморени. Да, не е опрощение, само че мисля, че основно положението на терена повлия на представянето ни. Опитвахме се да си подаваме топката, само че тимът на Ботев накъсваше играта и не ни позволяваше това ".

" Чувството е хубаво, когато получавам късмет, трудя се доста. Наистина конкуренцията е огромна, само че това е хубаво нещо. За мен, като млад футболист, от ранни години е хубаво да се изучавам да се боря за мястото си ".
 Ботев (Враца) - Левски @@@
" Не мисля, че е притеснително, че нямаме победа през тази година. Играем мач за мач, хвърляме се за трите точки във всеки един. Не е прелестно да играем идващия мач без почитатели против Лудогорец, въпреки всичко те са 12-ият състезател за нас, само че считам, че и без аудитория сме длъжни да победим ". efbet Лига 24 кръг, неделя 8 март  Ботев (Враца) 0:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР