Младата медицинска сестра Кейтлин Брасингтън всеки ден се бори за

...
Младата медицинска сестра Кейтлин Брасингтън всеки ден се бори за
Коментари Харесай

„Просто медсестра“. Вик от душата на една медицинска сестра

 жена-с-медицинска-маска

Младата здравна сестра Кейтлин Брасингтън всеки ден се бори за непознатото здраве, избавя животи и подарява вяра. Разбира се, тя е избрала тази специалност не с цел да я считат хората за героиня.

Но думите, които нейна позната й е подметнала повърхностно в лицето, я предиздвикали обществено да се застъпи за себе си и своите сътрудници:

„ Просто мед сестра.

Току-що се прибрах у дома от работа, още съм с униформа. По пътя се отбих в магазина за мляко и срещнах позната. Преди това тя в никакъв случай не ме бе виждала в униформа и сподели, че не е имала концепция, че аз съм „ просто мед сестра “. Уау! За 18 години работа доста пъти съм чувала тази имитация, само че през днешния ден ме жегна. Нима съм просто здравна сестра?

Помагала съм на бебета да се появяват на бял свят, на мнозина от които се е налагало да оказа помощ да поемат първи мирис, и аз съм просто мед сестра. Държала съм за ръка възрастни хора, помагайки им да не изгубят себе си на прага на гибелта и съм просто мед сестра.

Утешавала съм страдащи родители, които са изгубили дете, и съм просто мед сестра. Оказвала съм първа помощ на пациенти и съм ги прибирала към живота и съм елементарен мед сестра.

Аз съм очите, ушите и ръцете на лекарите, които да излекуват заболяванията ви и съм просто мед сестра. Прослушвала съм белите дробове на новородени, с цел да схвана кой сектор не получава задоволително О2 и съм просто мед сестра.

Мога да образовам пациенти, санитари и по-млади медицински сестри и съм просто мед сестра.

Защитавам пациентите в разногласия със застрахователните компании, които не всеки път считат здравето им за собствен приоритет и аз съм просто мед сестра.

Пропускам Коледа, рождените дни на децата ми и осъществяванията им в учебните мюзикъли, с цел да се грижа за вашите родственици и съм просто мед сестра. Мога да взимам кръв, да върша шевове и зашивам рана и съм просто мед сестра.

Мога да спася човек при инфаркт, бил той бебе, дете или възрастен и съм единствено мед сестра.

Изхождайки от килограмите, мога да посоча дозата адреналин или амиодарон, която да върне вашето дете към живота и съм просто мед сестра.

Моите познания и опит избавят живота на хората.

Така че, в случай че аз съм просто мед сестра, то безумно се гордея с това! “

По-добре не може да се каже! Дълбок реверанс към тези, които отдават личния си живот в битка за нашето здраве!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР