Младата жена, която скочи от 9-ия етаж на блок "Балатон"

...
Младата жена, която скочи от 9-ия етаж на блок "Балатон"
Коментари Харесай

Млада жена се самоуби след скок от 9-ия етаж в Кърджали

Младата жена, която скочи от 9-ия етаж на блок "Балатон " 3 в кърджалийския квартал "Веселчане ", желала да замине в Турция. Там тя възнамерявала да се подложи на интервенция на краката. Това настояват съседи на 30-годишната жена, чието тяло бе открито безжизнено пред жилищния блок през днешния ден сутринта, оповестява 24rodopi.com.
По думите им, младата жена живеела сама. Майка й пък била в южната ни съседка от години. Сигналът за скочила жена от високите етажи на "Балатон 3 " бил подаден в полицията през днешния ден в 10.57 часа. 
В началото на предходната година стара жена в блок "Балатон " направи опит да се самоубие. 73-годишната кърджалийка застана на терасата на жилището си, което също е на 9-ия етаж, с трагичната мисъл за самоубийство малко след 10.00 часа. Тогава незабавно на място се отзоваха екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ. Благодарение на намесата на униформените чиновници и увещанията от тяхна страна, пенсионерката бе прибрана назад в жилището. Бабата бе оставила даже предсмъртно писмо. Според съседи, проблеми от персонален темперамент били в основата на решението на старата им съседка да постави завършек на живота си. 
Днешният случай обаче е друг, настояват съседите. Според тях младата жена, с изключение на проблем с краката, имала и психическо заболяване.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР