Младата фолкпевица Тина се пошегува в песен със Слави Трифонов

...
Младата фолкпевица Тина се пошегува в песен със Слави Трифонов
Коментари Харесай

Фолкпевица се пошегува в песен със Слави Трифонов

Младата фолкпевица Тина се пошегува в ария със Слави Трифонов и сценаристите му. Блондинката направи кавър на неговия шлагер " Едно ферари цвят червен " с много изменен текст.

Кавър

За похлупак на всичко тя даже отиде в неговата телевизия, с цел да му го изпее онлайн. Макар да не се срещна персонално с Трифонов, тя изви глас пред сценаристите, които в действителност са основни настоящи лица в новата версия на огромния шлагер. Идеята на младата пайнерка пристигнала, откакто сценаристите на Слави направиха кавър на шлагера на Петра " Хищна хиена " и се подиграха с Лена Бориславова.

Ново

Екип на " Телеграф “ се свърза с Тина, която съобщи: " Не го направих за засегнатост, а за развлечение. Радвам се, че и те го възприеха по този начин, тъй като, когато им го изпях, доста се смяха. Не може единствено те да се бъзикат, би трябвало и с тях да се майтапи човек “. В момента изпълнителката е в трескава подготовка на новата си ария, която излиза до дни. " Парчето се споделя " Паспорт за довиждане “ и излиза на 9-и “, показа още новата вяра на поп фолка, написа " Телеграф ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР