Младата бивща половинка на Димитър Рачков най-после изложи и своята

...
Младата бивща половинка на Димитър Рачков най-после изложи и своята
Коментари Харесай

Разкритие: Анита щяла да пробута чуждо бебе на Рачков, за да запази парите му!

Младата бивща половинка на Димитър Рачков най-сетне изложи и своята позиция за раздялата им. Тя е много по-различна от тази, която комикът се опитваше да пробутва в публичното пространство.

Оказва се, че Анитга Димитрова е желала да стане майка още по време на връзката им. Сега желанието й продължава, само че този път ще прави бебе с различен мъж.

Месеци наред Анита и Рачков правели секс без защитни средства, надявайки се тя да зачене. Това по този начин и не се случило.

Ани даже си направила репродуктивни проучвания, които открили, че при нея всичко е наред. Тогава стигнала до извода, че очевидно Рачков има проблеми с плодовитостта.

Актьорът има едно дете, само че е известно, че с годините човек може да доближи до стерилитет. При мъжете сперматозоидите стават мързеливи с течение на времето, а когато си на 50 година, нещата са още по-зле.

Анита бързо схванала, че с Рачков няма по какъв начин да има обикновено семейство, т.е. да има деца от него. Тогава почнала да върви по други мъже и да му изневерява.

Може би студентката се е надявала да зачене от различен, само че да показа детето като от Рачков. Така хем ще има дете, хем няма да изтърве парите на комика.

Плановете й обаче се развалили, тъй като Митко я хванал в крачка. Той безусловно я видял да се въргаля с различен в леглото, в което двамата спят. Веднага прекратил връзката им и към днешна дата не желал да чува за нея.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР