Младата българска актриса Лорина Камбурова е починала в болница в

...
Младата българска актриса Лорина Камбурова е починала в болница в
Коментари Харесай

Отиде си Лорина Камбурова от Скъпи наследници

Младата българска актриса Лорина Камбурова е умряла в болница в Москва, потвърдиха за bTV нейни близки. Звездата от " Скъпи наследници " и " Връзки "  е умряла след затруднения от вирусна пневмония. Новината беше обявена и от неин сътрудник режисьор в обществените мрежи. 

Лорина Камбурова е родена през ноември 1991 година. Играе в първия сезон на сериала " Връзки " по bTV, както и в сериала " Скъпи наследници ", взе участие в турски продукции, а през януари дефинитивно се реалокира да живее в Москва.

Като ученичка се явява в " Мюзик айдъл 3 " и стига до финала. Приета е в Икономическия университет във Варна, само че не й се учи там. Затова взема решение да се опитва в НАТФИЗ. За изпитите я приготвя за 2 месеца артистът Валентин Митев. Завършва в класа на проф. Здравко Митков. През 2019 година тя се сгоди за Георги Елисеев, който е по-известен с професионалния си псевдоним Джордж Куест.

Близките на Лорина, която е родена във Варна, призоваха за финансова помощ, за да може тялото й да бъде превозено до България, където фамилията ѝ да я погребат. Всеки, който може да помогне, да го направи на: Sberbank на телефон + 7-917-586-3670 или номер на карта: 5469380058766584.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР