Млада панагюрка е готова да дари абитуриентската си рокля на

...
Млада панагюрка е готова да дари абитуриентската си рокля на
Коментари Харесай

Панагюрка дарява балната си рокля на бедно момиче

Млада панагюрка е подготвена да подари абитуриентската си рокля на зрелостничка, която няма опция да си купи тоалет за бала. Цветанка Борисова разгласи желанието си през февруари и трогна мнозина с началото на обръщението си: „ Днес нуждая се да направя нещо положително “.

Жената споделя, че би дала красивата дреха на госпожица, която в действителност се нуждае от нея и това ще я направи щастлива в формалната вечер на прага на зрелостта. Обличана е единствено един път, става за растеж 165-170 см, откъм гърба е на ластик - има опция да се носи и от едва, и от цялостно момиче.

До момента не се е намерила подобаваща кандидатка, сподели Цветанка за „ Пазарджишка Марица “. Връзка с нея може да се реализира посредством профила  във Facebook.

С наближаването на времето за балове в обществените мрежи още веднъж валят оферти от хора, които биха желали да дарят своите тоалети на небогати младежи. Всички благодетели слагат едно и също изискване - склонни са да оказват помощ на зрелостници, които в действителност имат потребност и се притесняват да не попаднат на измамници, които да се възползват от опита им да създадат положително.

Изборът е богат. От всеобща конфекция до шити по поръчка рокли с неповторими размери и неповторима визия. От сдържани модели в настоятелен цветове до смели решения като яркочервено или искрящозелено. От обилни дълги поли до дръзки къси минижупи с щедро наличие на панделки, дантели и шлейфове. Също толкоз огромно е и разнообразието при мъжките костюми. Предлагат се и красиви бижута, обувки, аксесоари.

За тази относително нова щедрост в интернет са основани и специфични групи - „ Подай ръка, подари костюм или рокля на зрелостник 2018 “, „ Подари втори живот на балния си тоалет “ и други.

Кратко ревизиране на една от тях дава изясненост за какво благодетелите демонстрират известна подозрителност. Жена, представяща се за самотна майка, търсеща рокля за щерка си, приема изпратените тоалети, след това афишира, че не са по размер, само че не ги връща назад. Не излиза наяве дали ги е продала. Макар да е изключвана от групите, отново се причислява в търсене на нови доверчиви жертви.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР