Млада майка от Русия се опита да продаде едноседмичната си

...
Млада майка от Русия се опита да продаде едноседмичната си
Коментари Харесай

Рускиня се опита да продаде бебето си, за да си купи ботуши

Млада майка от Русия се опита да продаде едноседмичната си щерка на черния пазар в страната, с цел да си купи ботуши.

25-годишната Луиза Гаджиева декларирала, че търси осиновители, само че е била хваната посредством нагласена от органите на властта интервенция, откакто е приела равностойността на 3000 английски паунда в рубли за детето, когато ченгета са се показали за евентуални купувачи, написа The Sun.

Жената е арестувана в съветската столица, откакто е предала бебето в кафене в центъра на града. Гаджиева, която е родом от района на Дагестан споделила на сестра си, че си е избрала страхотни ботуши, които счита да си купи, откакто продаде бебето.

Преди да се намеси полицията, групата за битка с робството " Алтернатива " се опита да убеди 25-годишната да не продава детето си. " Опитахме се по всевъзможен вероятен метод да ѝ разбираем, че детето ще попадне в неприятни ръце ", споделиха от групата. „ Върхът на цинизма беше кореспонденцията със сестра ѝ, която знаела всичко и с която майката на детето обсъждаше какви ботуши ще си купи “, споделиха те.

Съобщава се, че майка на три деца Гаджиева е споделила на евентуален покупател, че желае да употребява парите за депозит за жилище. Полицията оповестява, че откакто получила парите, 25-годишната предала детето на " клиента ".

Кадрите демонстрират по какъв начин Гаджиева крие глава от позор, когато я разпитват детективите. Според известията тя е споделила на " купувача ": " Можете да ме съдите, само че аз не мога да се оправя. "

По време на разпита Гаджиева се е признала за отговорна. В момента животът на детето не е в заплаха и следствието продължава.
 Рускиня се опита да продаде бебето си, с цел да си купи ботуши

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР