Млада жена уреди тлъста глоба на мъж, подхвърлял й сексуални

...
Млада жена уреди тлъста глоба на мъж, подхвърлял й сексуални
Коментари Харесай

Първа глоба и по Истанбулската конвенция

Млада жена " уреди " тлъста санкция на мъж, подхвърлял й полови подмятания на обществено място - " случката се случва " на централна улица в София, описа за News.bg самата пострадала.

25-годишната госпожица е станала жертва на неприлични подмятания от изцяло чужд мъж, с който се разминавала на столичния бул. " Дондуков ". Ще ти скъсам п...., подхвърлил наперения представител на " мощния пол ".

Жената се възмутила, само че и се почувствала наранена. Затова и хванала мъжа и го завела до стоящите наоколо служители на реда.

Там обяснила, че е жертва на полов тормоз и защото има правна просвета им цитирала текстове от Наказателния кодекс и Истанбулската спогодба, които напереният " принудител " нарушава.

Полицаите се видели в знамение от тази обстановка, само че в последна сметка намерило решение. Написали акт за 200 лв. на мъжа за хулигански прояви на публично място.

За читателите на News.bg припомняме:

Указ № 904 за битка с дребното безчинство

Чл. 1. (1) За дребно безчинство, осъществено от лице, навършило шестнадесетгодишна възраст, се постановат следните административни санкции:

задържане до 15 денонощия в структурно звено на Министерството на вътрешните работи;
санкция от 100 до 500 лева
Според член 2 - Дребно безчинство по смисъла на този декрет е непристойна демонстрация, изразена в приложимост на хули, псувни или други неприлични изрази на обществено място пред повече хора, в оскърбително отношение и държане към жителите, към органите на властта или на обществеността или в счепкване, сборичкване или други сходни дейности, с които се нарушава публичният ред и успокоение, само че заради своята по-ниска степен на социална заплаха не съставлява закононарушение по член 325 от Наказателния кодекс./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР