Млада жена сравни болницата, в която си направила пластична операция

...
Млада жена сравни болницата, в която си направила пластична операция
Коментари Харесай

Жена сподели кошмарното си преживяване от пластична операция в Турция

Млада жена съпостави болничното заведение, в която си направила пластична интервенция с касапница, откакто е била оставена в агонизираща болежка.

33-годишната Стефани Бригс, която решила да смали бюста си в Турция, показа за претърпяното.

Тя се подложила на интервенцията през май 2022 година Майката на три деца твърди, че се е натъкнала на процедура за понижаване на бюста в Турция, струваща £1950, и незабавно си записала час.

Четири седмици по-късно шевовете ѝ почнали да изпускат зелена гной, образували се и дупки. Решава да опише неприятните последствия, с цел да предизвести и други дами.

„ Беше като касапница. Когато гърдите ми започнаха да текат, бях толкоз обезпокоена и това продължи четири седмици, съпроводено с голяма болежка. Бяха ми предписани антибиотици, с цел да изчистя инфекцията, само че това не подейства. Трябваше да променям сутиена си три пъти дневно като постепенно да го отлепя, защото залепваше за раните ми. Болката беше ужасяваща и тогава открих две дупки под гърдите си, които продължаваха да стават все по-големи, “ споделя Стефани.

След като пристигнала в началото в болничното заведение, тя бързо осъзнала, че определената от нея интервенция не е такава, каквато беше рекламирана.

„ Бях прекарана през едни стъклени порти надолу по коридора, където забелязах, че всички порти са отворени. Можех да видя хора с разрязани кореми и хирурзи, застанали над тях – беше ужасяващо. Мислех, че ще умра там. Бях на открито седем часа и се разсъниха в цялостна мъка. Чувстваха гърдите си като тежки камъни и съжалявах, че започнах процедурата, “ добавя тя.

Сега Стефани би трябвало да живее с белезите от интервенцията.

Тя се надява да увеличи осведомеността и да предизвести хората да не прибягват до най-евтината налична процедура, защото не си коства.

„ Гърдите ми са безусловно отвратителни. Имах потребност от още два курса антибиотици, с цел да изчистя инфекцията и в този момент, за благополучие, дупките се затвориха. Наистина не съм удовлетворена от гърдите си – едното зърно е по-високо от другото. Ако можех да върна времето обратно, в никакъв случай нямаше да отида в Турция. Щях да изчакам и да спестя за реномирана клиника в Обединеното кралство. Не избирайте най-евтиния вид или ще свършите като мен, “ заключи тя.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР