Млада жена - съдия на футболни мачове обвини в сексуален

...
Млада жена - съдия на футболни мачове обвини в сексуален
Коментари Харесай

Скандал: Футболна съдийка обвини шефа си в сексуален тормоз

Млада жена - арбитър на футболни мачове упрекна в полов тормоз шефа на футболните съдии в Монтана, заяви NOVA. Tя твърди, че е получавала неприлични оферти от Ангел Стоянов. Именно от него зависи кой осъждам на кой мач да бъде разпределен. Към момента тя не е свирила на нито един. 

Според Теодора Тодорова през октомври предходната година Стоянов почнал да й изпраща неприлични известия в обществените мрежи. " Предложи ми дискретна връзка. Тъй като трябваше да си оставя малка врата, да не е недодялан отвод, нито единодушие, взех решение да стартира чат, тъй като думите няма по какъв начин да бъдат потвърдени другояче ", описа тя.
 Футболна съдийка упреква шефа си в полов тормоз
Теодора споделила със брачна половинка си, който от своя страна я предизвестил за информации от футболните среди, че няма по какъв начин да се осъществя в професионално отношение, в случай че бъде прекомерно груба със Стоянов.

„ Всичко е една долна операция. Тази жена създаде дискомфорт на околните и детето ми ", съобщи Стоянов за " Здравей, България ", като се закани, че всичко ще стане ясно в съда. Запитан дали младата жена го притегля, той отвърна: " Всички дами са хубави. Няма нищо неприятно в това да харесваш дами. Лошото е да харесваш мъже ". 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР