Млада жена от Варна се нуждае от нашата подкрепа в

...
Млада жена от Варна се нуждае от нашата подкрепа в
Коментари Харесай

Прекрасната Жани от Варна се нуждае от нашата помощ в битка с коварно заболяване!

Млада жена от Варна се нуждае от нашата поддръжка в борбата с подло заболяване, научи Varna24.bg . Ето какво споделя Жанет Иванова:

" След 2-годишна пауза,отново съм сложена пред изпитание…Обръщам се към вас с молба.

През 2017 година бях оперирана от онкологично заболяване на яйчника, който беше отхвърлен. Последва поредност от химиотерапии, които дадоха добър резултат за интервал от 2 години. До 2020 година, когато болестта се завърна, единствено че в различен орган-далак. Следващата стъпка беше да се отстрани далака-естествено, премахнахме го. Подобно на случая от 2017г., се наложи лекуване, химиотерапия, за което се обърнахме и към вас.

Няма да не помни по какъв начин за 8 дни се събра цялата голяма сума за лекуването ми,за което ще бъда постоянно признателна и признателна на всеки от вас.

И по този начин, с помощта на лекуването, всичко беше добре до преди няколко дни, когато бях на профилактичен обзор в клиниката в Истанбул, когато при нуклеарно магнитен резонанс се откри съществуване на лезии в черния дроб, които е належащо да се отстранят допустимо най-спешно. Заедно с тях ще се отстрани и левия яйчник и матката,защото там е първоизточника на заболяването и професорите предлагат да се махнат.

За интервенцията, един ден в интензивно поделение и 6 нощувки в болничното заведение са нужни 130 000 лева

Макар и в тежките времена, в които живеем, имам вяра,че е допустимо сумата да бъде събрана.

За да не се усложнят нещата и да стопираме заболяването в точния момент, професорите дефинираха период до 15 ноември, което допуска незабавно събиране на средствата.

Времето е доста малко, а сумата голяма, даже звучи малко невероятно, само че аз имам вяра,че всичко ще се случи по най-хубавия метод.

Ще бъда признателна на всеки един от вас,отделил и дребното,за да ми помогне и този път..Вярвам,че ме чакат доста моменти, за които си коства! БЛАГОДАРЯ! "

Повече информация за положението на Жани и способи по какъв начин да дарите ще откриете ТУК!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР